Alla inlägg under juli 2010

Av Erica - 6 juli 2010 13:15


Nu ska jag bara jobba den här veckan ut; sedan går jag på tre veckors semester. Det känns helt overkligt och helt orimligt. Jag tyckte att det var extremt lyxigt bara att slippa åka hemifrån i söndags. Tänk, jag fick göra precis vad jag ville hela söndagen. Jag jobbar nämligen i Göteborg den här sista veckan, och behövde inte ta mig hemifrån till jobbet förrän klockan halv åtta i måndags morse. Varje kväll efter jobbet den här veckan får jag också vara hemma om jag vill, eller med Totte på stan som igår. Lyx!


Att få sova hemma i min egen säng med Totte i fler än två nätter i rad är dessutom något som bara har hänt ett fåtal gånger hittills i år. Och nu ska jag få sova alla nätter i minst fyra veckor i sträck tillsammans med Totte. Det är helt sjukt bra! Fast några av dessa nätter kanske vi inte sover hemma. Men det gör inget. Huvudsaken är att jag får sova med Totte.


Vad jag ska hitta på att göra alla dessa lediga dagar övergår mitt förstånd också. Inte nog med att man ska få träffa Totte varje kväll och kunna göra roliga saker med honom istället för att sitta och glo på ett hotellrum. Utan jag är dessutom ledig hela dagen också och slipper jobba. Det är jättekonstigt! Jag kommer nog att hinna med en hel del städning, bröllopsplanering och träning under min ledighet. För jag kan inte tänka mig att jag lyckas varva ner så mycket att jag faktiskt tillåter mig själv att bara ligga och slappa och ta det lugnt.


Men det ska nog bli bra det här med tre veckors semester. Det är redan en hel del inplanerat. Semestern börjar med att Totte fyller år, så det är tårtbakning och hemlighetsmakeri som gäller för mig. Sedan ska vi ta en dagsutflykt till Danmark och eventuellt sova en natt på First Hotel Avalon här i Göteborg, bara för att jag har en gratis natt. Andra veckan kommer mina föräldrar till Göteborg, och tredje veckan kommer förhoppningsvis min syster och hennes pojkvän hit med deras hund. Så det blir till att träffas och umgås. Jag kommer förmodligen inte hinna göra något annat alls än att umgås. Semestern kommer nog att flyga förbi. Men det ska i alla fall vara magiskt skönt att vara ledig, och framförallt ovärderligt underbart att få vara i samma stad som Totte!

Av Erica - 2 juli 2010 22:40


Det gick lättare att cykla över den hemska bron än jag mindes det som. Jag har inte cyklat in till stan sedan i höstas tror jag, och då var bron skitjobbig. Men nu var den bara jobbig.


Kan det vara så att allt mitt gående upp för trappor istället för att ta hissen har gett mig bättre kondition? Eller är det bara så att jag var beredd på att bron skulle vara så fruktansvärt hemsk att ingenting skulle kunna vara så hemskt som mina förväntningar, och jag därför tyckte att den var mindre hemsk? Jag hoppas på det första.


Min rumpa blev lika öm som varje gång jag inte har cyklat på länge i alla fall. Men det går över efter tre cykelturer ungefär. Det ska jag nog lyckas med rätt så snabbt. Jag ska vara i Göteborg i minst en månad nu. Och fint väder är det också. Lika bra att cykla överallt!

Av Erica - 2 juli 2010 11:39


Hotellet ägde mig igen. Den här gången trodde jag verkligen att jag skulle få se om tvålen man får när man kommer räcker hela veckan. Så jag gömde tvålarna jag fick omsorgsfullt varje dag, och lämnade tvålen jag använde skinande fin, så att de skulle tro att jag hade tagit en ny. Men det hjälpte inte. På torsdagseftermiddagen när jag kom ”hem” från jobbet hade de slängt min fina tvål och lagt dit en ny i förpackning.


De ställde inte fram lika många schampoflaskor som förra gången i alla fall. Här ser ni den fina lilla samlingen av allt jag fick från söndag till fredag (förutom den bortkastade tvålen):


Av Erica - 1 juli 2010 12:50


När jag läser sms som jag fick av Totte för flera månader sedan blir jag så glad. De jag har skrivit tillbaka blir jag också glad av. Det är en härlig blandning av supergulliga sms, vardagliga sms och ibland även sura sms. Allt får mig bara att tänka på hur mycket jag älskar Totte, hur roligt vi har det och hur snabbt vi blir sams igen. Jag vill inte rensa bort dessa sms från mobilen, men det behövs ju plats för nya sms.

Presentation

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Omröstning

Ni som har egna bloggar: Vilken månad har ni mest besökare?
 Januari
 Februari
 Mars
 April
 Maj
 Juni
 Juli
 Augusti
 September
 Oktober
 November
 December

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards