Alla inlägg under maj 2011

Av Erica - 2 maj 2011 11:54


Jag är på extremt ledsamt humör idag. Varje gång någonting går emot mig börjar jag gråta, faller ihop i en hög och orkar inte ta itu med problemet. Jag ligger helt stilla och hoppas på att problemet ska försvinna. Det är väldigt ineffektivt!


Långa händelsekedjor gör mig helt förlamad bara av att tänka på. För att kunna klä på mig var jag tvungen att packa upp väskan. För att kunna packa upp väskan var jag tvungen att hitta nyckeln i handväskan. För att kunna hitta nyckeln i handväskan var jag tvungen att sätta upp håret. För att kunna sätta upp håret var jag tvungen att hämta min borste. För att kunna hämta min borste var jag tvungen att gå upp ur sängen. Det hela gjorde mig så slut att jag bestämde mig för att sova en stund till istället.


När jag väl har orkat mig upp för att göra något så tar det tvärstopp så fort det inte flyter på så bra som jag vill. Ut och springa hade jag till slut bestämt mig för att göra. Tanken var inte alltför skrämmande. Tills jag kom fram till min påse med träningskläder, och den var tom. Insåg direkt att kläderna finns i resväskan för att jag hade tänkt springa i Uppsala, men aldrig gjorde det. Resväskan var säkert hela tre meter bort. Jag föll ihop i en hög och började gråta.


Bordet var fullt med saker så att min jobbdator inte fick plats när det var dags att börja jobba. Jag föll ihop i en hög och började gråta. Det tog väl en timme innan jag orkade börja jobba med datorn i knäet istället. Varje litet hinder känns som ett oövervinnerligt stort berg som jag inte ens orkar börja ta tag i.


Jag tycker absolut inte om det här humöret! Man får inte mycket gjort och man mår inte bra! Dessutom är det fruktansvärt ologiskt, och jag brukar i vanliga fall vara väldigt logisk. Det är ju inte alls omöjligt att klara av att lösa de problem jag stöter på. Det borde inte ens vara jobbigt att lösa dem, en vanlig dag. Men idag är allt av någon konstig anledning helt omöjligt. Det skrämmer mig! Jag vill inte tycka att det känns omöjligt att klä på sig på morgonen. Hur ska jag då kunna planera klart bröllopet, utföra mina nya arbetsuppgifter oklanderligt, flytta ut ur lägenheten med alla våra saker, klara grekiskatentan och springa VårRuset?

Presentation

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16 17 18 19
20
21 22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Omröstning

Ni som har egna bloggar: Vilken månad har ni mest besökare?
 Januari
 Februari
 Mars
 April
 Maj
 Juni
 Juli
 Augusti
 September
 Oktober
 November
 December

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards