Alla inlägg under mars 2013

Av Erica - 4 mars 2013 00:22


Vilket underskattat nöje det är att sova middag med bebis. Jag sov middag med Neo idag och det var helt underbart! Man har ju förstått tidigare att det är bra att passa på och få lite sömn när bebisen sover, men det har alltid låtit som ett nödvändigt ont, aldrig som ett nöje.


När Neo var yngre och somnade i mitt knä när jag satt i soffan brukade jag tycka att han var mysig, men att jag egentligen satt obekvämt och hellre kollade på TV än att sova själv. När han blev äldre ville jag hellre hinna med att fixa saker i hemmet så jag såg till att han somnade ensam i vår säng eller på soffan.


Idag försökte jag varken kolla på TV eller fixa nödvändiga saker. Jag satt inte obekvämt heller utan såg till att ligga bekvämt och hålla om Neo mysigt. Vilken befrielse det var att bara få sova! Och vad underbar och mysig Neo är när han ligger och gosar in sig i armvecket!


Jag tror att det här får bli en stående punkt på schemat under min föräldraledighet, att sova middag med bebis. TV:n kan jag strunta i. Den tillför ingenting som betyder något här i livet! Åtminstone inte jämfört med en livs levande underbar liten älsklingsbebis. Fixandet får jag göra om jag har tid senare. Det går säkert mycket fortare att göra det senare, när jag har fått fylla på krafterna med en lugn stund av kärlek, lycka, ro och närvaro! Jag har hittat meningen med livet!


Av Erica - 3 mars 2013 00:05


Av Erica - 3 mars 2013 00:00


Neo gillar verkligen mitt nagellack. När han fick syn på mina naglar lyste han upp och tog tag i min hand direkt. Han vände och vred på mina fingrar och tittade nyfiket. Han gjorde ungefär som han brukar göra med halsband. Han gillar bling bling helt enkelt, och det här nagellacket är både silvrigt och fint mönstrat.



Av Erica - 2 mars 2013 01:53


Ikväll har jag varit på Mechatronics releasefest för deras nya skiva Dreams. Jag hade skitkul!


När jag stod där, längst fram, och hejade på när de spelade tänkte jag vid ett tillfälle "Jag kanske borde flytta på mig, för de vill väl hellre att deras riktiga fans ser hur grymma de ser ut just nu, och inte att hennes syster blockerar vägen.". Men jag stod kvar. Jag stod kvar för att jag ville stå kvar. Jag skulle ha stöttat henne om jag så stod där ensam, men nu stod jag kvar i trängseln för att jag verkligen tyckte att de var grymt bra!


Jag är ingen synthare egentligen. Jag funderade på vad jag egentligen gjorde där. Jag var ju där för att stötta min syster förstås. Men varför vill jag göra det? Jag kan inte svara annat än att jag alltid har sett upp till min storasyster, trots att vi alltid har haft väldigt olika intressen. Det känns självklart att ställa upp, även om hon på inget sätt behövde mig där.


Jag gick dit bara för att visa min respekt. Men när jag var där hade jag uppriktigt kul på riktigt! När allt kommer omkring var jag värd att få stå längst fram, för jag, om någon, är ett fan på riktigt!


Presentation

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Omröstning

Ni som har egna bloggar: Vilken månad har ni mest besökare?
 Januari
 Februari
 Mars
 April
 Maj
 Juni
 Juli
 Augusti
 September
 Oktober
 November
 December

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards