Direktlänk till inlägg 11 september 2013

Projektet slutfört!

Av Erica - 11 september 2013 15:01


I år gick projektet på jobbet mycket bättre än förra året. Min chef har förstått humycket jobb det är, så han hade avsatt mycket er tid till det själv. Dessutom delde jag projekledarrollen med en kollega, delvis för att jag var föräldraledig två månader mitt i projektet, men ändå. Vi påbörjade även projektet myket tidigare i år än förra året.


Vid midnatt i natt var dead line och vi lämnade in det sista 23.49 Ingen panik alls! Nej, men ärligt talat så var vi klara med allt vi hade tänkt göra redan på eftermiddagen. Kvällen ägnade vi åt några extra saker som vi insåg att vi skulle hinna med.


Det känns så bra att jobba när man har rätt förutsättningar. Min chef avsatte den tid som behövdes och kommunicerade hela tiden med mig så att jag visste vad som gällde. Två administratörer på olika orter gjorde precis vad jag bad dem om så fort jag mailade, och frågade mig direkt om de var osäkra på något. En person som tidigare varit med i projektet levererade sin del på ett tydligt och bra sätt, i tid. En konsult mailade kontinuerligt sitt bidrag. Allt bara flöt på!


Ett tag kändes det som att jag inte fick något gjort överhuvudtaget. Varje gång jag försökte korrekturläsa en text vad det någon som ringde eller mailade och behövde få svar eller en ny arbetsuppgift. Men då kom jag på att mitt jobb är ju att svara på dessa frågor och ordna nya arbetsuppgifter åt alla. Det är ju det en projektledare gör. Så bara för att jag inte hade tid att läsa betyder det inte alls att inget blev gjort.


Nu är vi alla nöjda med årets projekt och känner att det är skönt att vi lyckades med allt. Trots det har vi redan börjat fundera på förbättringar till nästa år, för allt har förstås inte varit perfekt i år. Men jag har inte riktigt tid med det nu. En juridikkurs som jag aldrig har haft förut börjar på tisdag. Det är bara att börja förbereda lektioner!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Erica - Måndag 12 mars 10:56

Nu är hon här, mitt tredje barn! Hon kom för en vecka sedan, med full fart. Barnmorskan som var med på förlossningen kallade henne "Kanonkulan" för att det gick så snabbt.Vattnet gick klockan åtta på morgonen. Då fick vi en tid på sjukhuset för kontr...

Av Erica - Torsdag 22 feb 00:38

Miniplutt är färdigbakad i min mage nu. Den här graviditeten har delvis varit annorlunda än graviditeterna med mina första två barn. Det började med att jag inte ville tänka på graviditeten alls för att jag var så rädd för missfall de första 12 vec...

Av Erica - 20 december 2017 22:20


Valdemar följer jultraditionerna genom att ... ... pynta Miniplutt med en tomteluva! ...

Av Erica - 4 februari 2017 19:59


Nu är det dags för årets melodifestival-period. Härligt! ...

Av Erica - 25 december 2016 02:28

I lucka 24 hittade vi lördagsgodis. Neo fick en tomtepez och Iza fick en yoghurt smoothie. De blev båda nöjda! Jag är glad att jag gjorde den här kalendern till barnen. Allt har inte fallit dem i smaken, men julen handlar om gemenskap och julstä...

Presentation

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Omröstning

Ni som har egna bloggar: Vilken månad har ni mest besökare?
 Januari
 Februari
 Mars
 April
 Maj
 Juni
 Juli
 Augusti
 September
 Oktober
 November
 December

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Sju Sorters Drömmar med Blogkeen
Följ Sju Sorters Drömmar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se