Senaste inläggen

Av Erica - 6 januari 2016 11:10


Brunett har jag alltid varit och det har jag alltid varit nöjd med. Även när jag färgade mitt hår en period i mitt liv så höll jag mig i princip till brunt.

Första gången jag gjorde någon förändring i hårfärgen färgade jag en slinga illgrön. Det var jag supernöjd med. Jag var fortfarande brunett i huvudsak, fast med min favoritfärg i en slinga. Jag var sugen på att färga hela håret grönt, men egentligen var jag nöjd.

Andra gången jag färgade håret några omgångar valde jag brunt med lite röd nyans eller nougatbrun som var nästan exakt som min naturliga hårfärg. Det kändes nästan inte som att det fanns någon vits med att färga håret när det i princip inte syntes någon skillnad. Men jag vill inte vara blond eller ha svart hår eller helrött, så jag höll mig till brunt.

Nu har jag sedan länge haft mitt hår ofärgat och det är jag jättenöjd med. Jag ska nog vara brunett ända tills jag blir gråhårig.

ANNONS
Av Erica - 4 januari 2016 08:07


Det var jättesvårt att somna igår kväll. Förmodligen beror det mest på att jag har vänt på dygnet under ledigheten och nu försökte lägga mig tidigt inför första arbetsdagen idag. Men det berodde också mycket på att min mage är för stor för att jag ska kunna ligga på mage och sova nu. Det är jätteirriterande! I vanliga fall sover jag mest på mage och om jag inte kan somna vill jag kunna byta position ofta och ligga åt alla möjliga håll tills det känns bra. Nu kändes inget bra.

Till slut frågade Totte vad det är jag vill känna just med att ligga på mage och om det inte går att uppnå det på något annat sätt. Jag kom fram till att det bästa med att ligga på mage är att ha båda armarna runt kudden och benen spikrakt ut. Så då lade jag mig så, fast på rygg. Jag hade alltså kudden ovanpå huvudet och armarna runt den, precis som om jag hade legat på mage och någon bara hade tagit mig och kudden och vänt på oss. Så upp var ner och ner var upp. Då kunde jag till sist somna.

ANNONS
Av Erica - 4 januari 2016 07:56


Här är några bilder från nyår. Det är selfie, maten, det alkoholfria bubblet och tolvslaget med Neo.

Av Erica - 28 december 2015 13:14


Nu har vi firat julen i dagarna tre, hos mina föräldrar. Eller snarare dagarna fyra, för alla var kvar även igår, dagen efter annandag jul. Det var ett bra firande och jag är nöjd med allt. Vi hann bygga två pussel. Neo lekte massor med vissa julklappar han fick. Vi har tittat på flera bra filmer. Saffransmakronerna som Neo och jag bakade blev en hit.

Här kommer julen i bilder:


Julgranen hemma hos oss.


Chokladhuset som Neo och jag bakade.


Neo i finkläder.


Havreflarn, skurna chokladkakor, kolakakor och knäck som jag har bakat.


Totte tar en selfie.


Pepparkakslastbilen som Totte och Neo har gjort.


Jag tar en selfie.


Neos julklappar.


Mina julklappar.


Jag och Lillplutt som fyller ut klänningen medan jag värmer alkoholfri glögg.


Tomten Neo som äter mellanmål.

Av Erica - 24 december 2015 12:00


Valdemar har slutat försöka hitta det perfekta julpyntet för att ...... ett pynt gör ingen jul, hur perfekt det än må vara. Det är allt julpynt tillsammans som skapar den perfekta julen!


God Jul önskar Valdemar och julpyntet!


Av Erica - 23 december 2015 12:00


Valdemar försöker hitta det perfekta julpyntet genom att ...... klä julgranen!


Av Erica - 22 december 2015 12:00


Valdemar försöker hitta det perfekta julpyntet genom att ...... inspektera baket av pepparkakslastbilen!

Av Erica - 22 december 2015 09:20


Lillplutt var vaken hela dagen igår. Det var ett ständigt sparkande. Jag tycker om det, för då känner jag att Lillplutt lever. Men jag tycker väl att hen borde sova ibland också.

De här två filurerna somnade snabbt när vi gick och lade oss:


Det hindrade dock inte Neo från att ligga och sparka mig i sidan. Så jag låg vaken en bra stund och blev sparkad på av mina barn, en från insidan och en från utsidan. Skönt att båda lever! Kul om de kunde hitta på en mysigare sysselsättning än att sparka på mamma!

Presentation

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2018
>>>

Omröstning

Ni som har egna bloggar: Vilken månad har ni mest besökare?
 Januari
 Februari
 Mars
 April
 Maj
 Juni
 Juli
 Augusti
 September
 Oktober
 November
 December

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Sju Sorters Drömmar med Blogkeen
Följ Sju Sorters Drömmar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se