Senaste inläggen

Av Erica - 16 december 2015 12:00


Valdemar försöker hitta det perfekta julpyntet genom att ...... vira in sig i glitter!


ANNONS
Av Erica - 15 december 2015 12:00


Valdemar försöker hitta det perfekta julpyntet genom att ...... leka med tomten och pepparkaksgubbarna!

ANNONS
Av Erica - 14 december 2015 22:01


Neo gick luciatåg på förskolan idag. Han ställde sig längst fram i mitten, ungefär en meter framför alla andra och spexade så att det stod härliga till. Han stod inte still en enda sekund tror jag. Han vaggade hit och dit, låtsades att hans händer var kikare och vinkade glatt till mig och mormor och morfar. Ibland sjöng han lite också, men det var mest en bisyssla som var rolig när han hörde att de andra började sjunga någon julsång han faktiskt kunde texten på.


Jag tyckte att han var helt underbar och supercharmig. De andra föräldrarna kanske var mindre roade. "Vem är tomten som står mitt i vägen och flaxar så att man inte kan se det stillsamma luciatåget i bakgrunden?" kanske de tänkte. Men då får de tänka det. Min älskade tomte stal showen och de ska han inte be om ursäkt för!Av Erica - 14 december 2015 12:00


Valdemar försöker hitta det perfekta julpyntet genom att ...... klappa Rudolf med röda mulen!

Av Erica - 13 december 2015 12:00


Valdemar försöker hitta det perfekta julpyntet genom att ...... sno staffansstjärnan från luciatåget!

Av Erica - 12 december 2015 12:00


Valdemar försöker hitta det perfekta julpyntet genom att ...


... sätta nejlikor i apelsinerna!


Av Erica - 11 december 2015 23:45


Två ultraljud har jag varit på idag. Först var vi på rutinultraljudet som jag har längtat ihjäl mig efter i flera månader. Det var jätteskönt att äntligen få se att Lillplutt finns där inne och mår bra! Jag skrattade så mycket att barnmorskan hade svårt att mäta alla ställen som skulle mätas. Till slut lyckades hon i alla fall och Lillplutt är proportionerlig och har bra mått. Alla organ fungerar som de ska, såvitt man kan se på ultraljud. Fötterna är raka och fina, så Lillplutt har inte klumpfot som storebror Neo. Allt är bara underbart superbra just nu! Hoppas att det får fortsätta så!


När vi först fick se ansiktet låg Lillplutt och smaskade i sig fostervatten. Man såg att munnen öppnades och stängdes fort hela tiden. Sedan låg Lillplutt och sprattlade och sparkade med benen både hit och dit. Det är en livlig krabat där inne. Det har jag ju även märkt hemma till och från.


Jag är väldigt glad över att barnmorskan inte sa "han" eller "hon" en enda gång. Vi vet alltså fortfarande inte vilket kön det är. Nu när allt såg bra ut ska det förhoppningsvis inte behövas fler ultraljud på Lillplutt, så det finns nog ingen risk nu att någon ska kunna försäga sig innan förlossningen. Skönt!

På det andra ultraljudet jag var på idag kollade en läkare upp hur lång min livmodertapp är. Det kan tydligen vara en indikation på om man riskerar att föda för tidigt. Neo är ju född fem veckor för tidigt, så då har jag ökad risk att föda för tidigt igen. Just nu var min livmodertapp normallång, så det såg bra ut. Men det kan ändras när som helst, så jag ska gå på kontroller varannan vecka och sedan var fjärde vecka sista två månaderna av graviditeten. Det blir ett himla spring till sjukhuset, men det är ju bra att de har koll på mig oh Lillplutt.


Av Erica - 11 december 2015 12:00


Valdemar försöker hitta det perfekta julpyntet genom att ...


... bada i julkulsbollhavet!


Presentation

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2017
>>>

Omröstning

Ni som har egna bloggar: Vilken månad har ni mest besökare?
 Januari
 Februari
 Mars
 April
 Maj
 Juni
 Juli
 Augusti
 September
 Oktober
 November
 December

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Sju Sorters Drömmar med Blogkeen
Följ Sju Sorters Drömmar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se