Alla inlägg den 5 augusti 2010

Av Erica - 5 augusti 2010 16:16


Igår var Totte och jag och valde tillval till vår lägenhet. Nästa vecka ska vi iväg igen och välja allt till köket. Jag blev så inspirerad och kände att jag ville vara förberedd och medveten om hur jag själv vill ha det. Så jag gjorde en egen ritning på en köksö.


Totte har alltid velat ha en köksö. Det har egentligen jag också, men jag har ändå varit tveksam när han har pratat om att han vill ha en i den lägenhet vi har köpt nu. För även om den är dubbelt så stor som den lägenhet vi bor nu, så är det inte någon villa. Jag vill jättegärna ha ett enormt kök med en stor härlig köksö. Men ännu hellre än en köksö vill jag ha ett stort och härligt köksbord. Och det är det jag är rädd för att vi inte får plats med om vi har en köksö.


Efter många om och men har jag kommit fram till att köksbordet kan stå i vardagsrumsdelen av vårt kök/vardagsrum. Det gör inget så länge det är tillräckligt snyggt. Och jag vill verkligen ha en köksö i det här nya köket, för annars har vi väldigt lite bänkyta och väldigt ont om skåp och lådor.


Den perfekta köksön har jag nu ritat utifrån vad vi vill ha i den. Jag hoppas verkligen att man kan få en sådan köksö ihopbyggd åt sig. Annars kanske vi bygger den själv. För den blev riktigt fin och den passar oss mycket bättre än någon köksö vi någonsin har sett i en affär.


Av Erica - 5 augusti 2010 09:00


Den här veckan, när jag jobbar i Göteborg, har jag upptäckt hur mycket lättare det är att komma i säng när man bor hemma. Det är liksom aldrig något som egentligen är superviktigt att hinna med innan man går och lägger sig. Alla saker man äger kommer att finnas kvar nästa dag när man vaknar. Men framförallt kommer man få träffa Totte nästa dag efter jobbet.


När jag bor borta och jobbar så vet jag att jag inte kommer att få träffa Totte dagen efter jag har sovit. (Förutom om jag ska åka hem dagen efter, och då är det ännu svårare att komma i säng, för då måste jag packa innan jag går och lägger mig.) Jag stannar uppe sent på kvällarna för att jag inte längtar till nästa dag. Det enda som händer nästa dag är att jag ska jobba och sedan ensam sitta och ha ångest för att ingenting är roligt på kvällarna. Så jag tittar på TV för att glömma bort världen, och sedan hittar jag något som är riktigt kul att titta på, och då vill jag stanna uppe så länge som möjligt och titta på det, för det är i alla fall roligare än ångesten som kommer efter jobbet dagen efter.


Här i Göteborg kan jag nästan inte låta bli att gå och lägga mig tidigt. Jag längtar i säng, både för att jag får mysa med Totte i sängen, och för att jag längtar till nästa dag. Nästa dag är full av möjligheter. Jag ska bara klara av jobbet först, och sedan får jag träffa Totte igen. Vi kan hitta på vad som helst att göra, som vi inte kan göra nu på kvällen för att det är för sent att sätta igång med nu. Och jag har all möjlighet i världen att göra vad som helst jag vill göra själv, för jag har tillgång till alla mina saker hemma. Eftermiddagen, efter jobbet, är roligare än senkvällen när man inte orkar ta tag i något längre. Därför har jag lättare att komma i säng när jag jobbar i Göteborg.

Presentation

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Omröstning

Ni som har egna bloggar: Vilken månad har ni mest besökare?
 Januari
 Februari
 Mars
 April
 Maj
 Juni
 Juli
 Augusti
 September
 Oktober
 November
 December

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards