Alla inlägg den 28 juli 2013

Av Erica - 28 juli 2013 00:37


Vi har lagt ner planerna på att åka utomlands sista minuten, nu när vi plötsligt har en lägenhet att sälja. Det är bara det att det är så fruktansvärt varmt här i Göteborg att man nästan tror att man är utomlands. Nu längtar jag inte bort till värmen, snarare bort till poolen, havet, svalkande drinkar och ledighet. Men istället är vi instängda i en supervarm lägenhet hela dagen med skatteuträkningar, adressändringar och visningsstädningar att göra. Lite semester efter den här semestern vore inte fel.

Men jag borde verkligen inte klaga. Jag är jätteglad att vi hittade vårt radhus nu när vi har semester. Det skulle vara ännu mer olidligt att försöka hinna med alltihop samtidigt som vi båda jobbar heltid. Värmen är också att föredra framför kyla, t.ex om vi hade hittat radhuset i januari och jag skulle stå med dubbla koftor och packa kartonger med stelfrusna fingrar som vägrar att böja sig. Nej, det här är egentligen perfekt! Vi ska nog hinna med att åka och bada lite också.

Nu önska jag bara att stylisten kunde komma hit fortare än kvickt, så att jag kunde börja packa ner allt som inte ska vara kvar i lägenheten på visningen, och åka i väg med det till vårt Shurgard-förråd. Jag vill börja nu på en gång! Fast jag vill verkligen tänka efter före också, så att kartongerna är lätta att packa upp i radhuset. Det är så mycket saker som aldrig fick en riktig plats här, så det är svårt att veta vad som egentligen ska ligga i samma kartong inför uppackningen. Synd!

Presentation

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Omröstning

Ni som har egna bloggar: Vilken månad har ni mest besökare?
 Januari
 Februari
 Mars
 April
 Maj
 Juni
 Juli
 Augusti
 September
 Oktober
 November
 December

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards