Alla inlägg den 23 september 2009

Av Erica - 23 september 2009 22:00


De här fina presenterna låg och väntade på mig när jag kom hem från jobbet:



Här är ett urval av det som befann sig i paketen:



Snacka om att jag ska baka kolapaj. Den här pajformen är härligt enorm! Halsbandet är jättefint och duschgelen kom väl till pass. Totte har nämligen använt upp hela min duschgel medan jag har varit i Uppsala. Han skyller på att hans Axe tog slut, men ärligt talat kan man faktiskt gå och köpa nya Axe på nästan vilken affär som helst. Man behöver inte ta slut på min nästan oanvända duschgel som jag har specialbeställt på nätet. Men jag kan inte låta bli att le, för det är bland annat för att Totte gör sådana här saker som han är Totte. Och det är för att han är Totte som jag älskar honom.


Hur som helst fick jag tre pennor också. Älskar pennor! Den gröna byter färg när man skriver med den. Ascoolt! Först blir det grönt. Sedan skiftar det till silver. Den svarta pennan går att sudda, fast det inte är blyerts. Också ascoolt! Den lila pennan är bara fin, men det är inte så bara det inte!


Förutom det som syns på bilden fick jag en spargris, ett set med Rosti köksredskap och några sedlar. Spargrisen är exakt likadan som den jag redan har, så den ska jag byta, men det var en superbra present. Om jag redan har köpt en själv så vet man ju att jag verkligen tycker om den. Annars skulle jag ju inte ha köpt den.


Köksredskapen ska jag eventuellt också byta. Jag tycker att mina föräldrar borde ha lärt sig vid det här laget att jag inte tycker om röda saker, men mamma tyckte ändå att det hade blivit för tråkigt att köpa vita eller svarta köksredskap (som var alternativen) så hon köpte röda. De hade varit perfekta till jul, men jag tror att mina föräldrar vill att jag ska kunna använda dem året runt, och då är det bättre att byta till en annan färg.


Sedlarna lyckades inte omvandlas till en rosa Rosti salladsskål innan min födelsedag, så min brors tanke är att jag ska omvandla dem till en sådan nu efter min födelsedag. Jättebra idé! Hoppas att jag får tag på en!


I vanliga fall brukar jag inte byta presenter. Jag blir glad för allt jag får. Om inte annat så representerar saken omtanke från personen jag fick den av, så det gör inget om jag inte använder saken. Den är värd något för mig ändå. Men den här gången tror jag inte att mina föräldrar misstycker. Grisen är verkligen typiskt Ericig, men jag har ju redan en exakt likadan. Och köksredskapen är också underbara, men jag måste få byta färg. Så bara är det.


Tack för alla presenter!


Presentation

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Omröstning

Ni som har egna bloggar: Vilken månad har ni mest besökare?
 Januari
 Februari
 Mars
 April
 Maj
 Juni
 Juli
 Augusti
 September
 Oktober
 November
 December

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards