Alla inlägg den 20 mars 2011

Av Erica - 20 mars 2011 23:45


Grekiskapluggandet har fått hålla sig undan för bröllopsbestyrens skull ganska länge nu, men idag har jag i alla fall strukturerat upp vad det är jag har missat. Det känns som att det kan bli svårt att ta igen, men det känns inte omöjligt.


Tre läxor har jag redan missat att lämna in, fast tiden har gått ut, men jag tror inte att det är hela världen om jag bara lämnar in dem innan tentan. Det mest akuta nu är ett Adobe Connect möte på tisdag. Jag vet seriöst inte om det mötet kommer att gå så bra för mig, men jag tänker i alla fall försöka.


Imorgon tänker jag plugga från sekunden jag kommer hem från jobbet till sekunden jag ska gå och lägga mig. Efter det får vi se hur förberedd jag känner mig inför tisdagen. När det gäller resten av pluggandet så tycker jag bara att det skulle kännas tråkigt att ge upp. Jag kanske inte orkar eller har tid att lämna in alla läxor till slut. Jag kanske inte kommer att hinna lära mig allt till tentan. Men det får vi se då, när kursen är slut. Just nu tycker jag bara att det är roligt att lära mig det jag lär mig, när jag har tid.


Mitt mål är inte att till varje pris bli godkänd på grekiskakursen. Om jag känner att jag har bröllopsbestyr som är viktigare eller roligare så går de först. Men så länge kursen är igång så tänker jag inte ta ut förlusten i förskott. Om det går så går det. När jag väl pluggar så tycker jag att det är jättekul! Jag är helt enkelt inte redo att ge upp än.



Presentation

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21 22
23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Mars 2011 >>>

Omröstning

Ni som har egna bloggar: Vilken månad har ni mest besökare?
 Januari
 Februari
 Mars
 April
 Maj
 Juni
 Juli
 Augusti
 September
 Oktober
 November
 December

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards