Alla inlägg den 11 februari 2009

Av Erica - 11 februari 2009 13:16


I natt drömde jag att det var sommar. Jag hade siktat in mig på en kille och bestämt mig för att jag ville ha honom. Så jag flörtade med honom och följde med honom hem. Väl hemma hos honom blev han tråkig. Han undvek mig och ville inte vara i samma rum som mig. Jag tyckte att det var konstigt att han var så svårtflörtad nu. Han borde vara intresserad av mig för jag fick ju följa med honom hem.


Till slut lyckades jag få in honom i sovrummet. Men så precis när han kramade om mig så visste jag, fast jag blundade, att det inte var han längre. Det var Totte. Axlarna kändes som Tottes, ryggen var Tottes, och doften av Totte nådde min näsa. Och mycket riktigt, när jag öppnade ögonen så såg jag att det var Totte. Jag kunde inte vara otrogen, inte ens i drömmen.


Den andra killen hade gått ut och satt sig i köket. Och jag blev så glad att det var Totte istället som hade kommit för att mysa med mig. Det var som att jag bara hade flörtat med den andra killen för att jag hade glömt bort att jag hade Totte. Jag hade glömt bort att det fanns någon så underbar som Totte och bara därför hade jag försökt nöja mig med den här andra killen. Men det gick som sagt inte. Jag älskar Totte, och ingen annan.


Presentation

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Omröstning

Ni som har egna bloggar: Vilken månad har ni mest besökare?
 Januari
 Februari
 Mars
 April
 Maj
 Juni
 Juli
 Augusti
 September
 Oktober
 November
 December

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards