Alla inlägg den 3 mars 2009

Av Erica - 3 mars 2009 15:26


Valdis i lådan, Valdis i lådan, vad har du för dig? Sover du?


Av Erica - 3 mars 2009 10:47


Jag vaknade upp och kände en konstig känsla. Jag kände mig helt frisk. Det känns inte som att det är något fel på mig. Nog var det lite segt att vakna till, men nu när jag har vaknat ordentligt så är jag inte trött längre.


Halsen gör inte ont, som den har gjort åtminstone på morgnarna i typ två månader nu. Jag har inte ont i huvudet. Ryggen känns bra, fast jag har jobbat några dagar i rad. Den brukar kunna göra lite ont när jag har jobbat mycket. Ingen oförutsedd händelse har lett till en ond tå eller något.


Det känns inte som att jag är hungrig eller övermätt, som annars kan vara riktigt jobbiga känslor också. Det känns inte ens som att jag är psykiskt sjuk just nu. Inte deppig över jobbsökandet eller ledsen i övrigt.


Vad är det för fel? Det måste vara något fel. Jag känner efter en gång till. Nä, det känns helt underbart. Jag känner mig vanlig. Men vänta lite, jag har nog de torraste läpparna jag har haft på länge. I vanliga fall är mina läppar gjorda av torra hårda hudflikar som gör spår i Lypsylen, men nu är de så torra att de ser vitprickiga ut i kanterna av torkad hud som bara ramlar av så fort man nuddar den.


Då var jag inte helt frisk ändå. Men läpparna är något jag kan hantera. De stör mig inte. Så det känns helt bra. Nu måste jag låta bli att analysera varför jag mår så bra just idag. Det är sådant jag vill veta för att kunna återskapa känslan i framtiden. Men det slutar alltid med att jag blir irriterad för att jag inte kommer på varför. Nu ska jag bara vara glad. Jag ska nog gå till gymmet.


Presentation

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Omröstning

Ni som har egna bloggar: Vilken månad har ni mest besökare?
 Januari
 Februari
 Mars
 April
 Maj
 Juni
 Juli
 Augusti
 September
 Oktober
 November
 December

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards