Direktlänk till inlägg 28 mars 2011

Bra start på dagen

Av Erica - 28 mars 2011 09:04


Bästa morgonen på länge fick jag uppleva i morse. Både Totte och jag kom upp ur sängen när vi skulle. Det fanns allt vi behövde till frukosten, så man behövde inte tänka ut något jobbigt substitut. Det bästa av allt på morgonen är alltid att slippa tänka!


Dator och andra jobbsaker fanns redan på plats på jobbet, i och med att jag har börjat ta för vana att jobba från mitt kontor i Göteborg och inte hemifrån. Jag behövde därför inte försöka tänka ut vad jag ska ta med min till jobbet. Dessutom hade Totte gjort matlådor till oss båda, så man behövde inte bäva för att åka hemifrån tills man hade listat ut lunchen.


Trevligast var att äta frukost tillsammans med Totte. Det brukar aldrig hända annars. Antingen orkar jag inte gå upp förrän Totte har åkt eller så äter Totte ingen frukost hemma utan väntar till frukostrasten på jobbet. Men nu satt vi och åt tillsammans. Det var ett jättebra sätt att börja dagen på!


Slutligen gick vi hemifrån samtidigt och åkte även samma spårvagn första biten. Allt var underbart tills Totte gick av. Sedan kändes det lite ensamt ett tag, men det gick över när jag kom fram till jobbet. Visserligen var det ingen där än, för jag hade för ovanlighetens skull kommit iväg i god tid. Men det var snarare mysigt än ensamt att sätta igång datorn och ordna på skrivbordet i lugn och ro innan de andra dök upp.


Om jag får välja själv så vill jag ha fler sådana här morgnar. Det är värt det att verkligen komma upp ur sängen tidigt om man får umgås med Totte på morgonen, mysstarta arbetsdagen och dessutom gå hem tidigare på eftermiddagen för att man har jobbat klart sina åtta timmar tidigare.



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Erica - 7 juni 2023 15:34

När barnen har flyttat hemifrån kommer jag att ha mycket mer tid till att skruva åt trappgrinden, tvätta kläder åt sex personer, fylla i papper till förskolan, städa undan leksaker och lyssna på oändliga berättelser som mina skatter vill dela med s...

Av Erica - 3 januari 2022 12:00


  Valdemar fixar bebisens första jul genom att ...     ... överlämna den första julklapp bebisen någonsin fått och önska God Jul!   ...

Av Erica - 24 december 2021 12:00


  Valdemar fixar bebisens första jul genom att ...     ... knacka på magen och fråga om bebisen inte vill komma ut nu när allt är fixat.   ...

Av Erica - 23 december 2021 12:00


  Valdemar fixar bebisens första jul genom att ...     ... plocka bort alla vassa barr från granen.   ...

Av Erica - 22 december 2021 12:00


  Valdemar fixar bebisens första jul genom att ...     ... julpynta med gosedjur i fönstret.   ...

Presentation

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21 22
23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Mars 2011 >>>

Omröstning

Ni som har egna bloggar: Vilken månad har ni mest besökare?
 Januari
 Februari
 Mars
 April
 Maj
 Juni
 Juli
 Augusti
 September
 Oktober
 November
 December

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards